Tutkinnot

NIL Finland ylläpitää merimelonnan opas- ja kouluttajatutkintojärjestelmää ja järjestää tutkintotilaisuuksia. Tutkinnoilla on selkeät taso- ja laatuvaatimukset, jotka kokelaan täytyy saavuttaa päästäkseen läpi näyttökokeesta. Tämä on mielestämme tärkeää laadukkaan ja turvallisen koulutustoiminnan jatkuvuuden takaamiseksi.

Tutkintotilaisuus on samalla myös oppimistilanne. Palautekeskustelu antaa työkaluja kokelaan melonta- ja opetustaitojen edelleen kehittämiseen. Tutkintoja vastaanottavat NIL Finlandin hallituksen tehtävään nimeämät tutkintomestarit, jotka ovat ammattitaitoisia melontakouluttajia.

Lisätietoja saat toimintakoordinaattoriltamme, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

NIL GUIDEEnsimmäinen NIL:n tutkintotaso on opastutkinto Sea Kayak Guide. Koko viikonlopun kestävä tutkintotilaisuus keskittyy ryhmänhallintaan, turvallisuuteen ja henkilökohtaisiin taitoihin. Sea Kayak Guide on pätevä ryhmän johtaja. Hän osaa toimia turvallisesti muuttuvissa olosuhteissa, huomioiden omat ja johtamansa ryhmän taidot.

NIL INSTRUCTORHyväksytysti suoritetun Guide-tutkinnon jälkeen seuraava tutkintotaso on Sea Kayak Instructor eli merimelonnan kouluttaja. Tutkintotilaisuudessa kokelas vastaa kaksipäiväisen jatkokurssin suunnittelusta ja sen sujuvasta ja turvallisesta toteutuksesta. Sea Kayak Instructor käyttää opetusmenetelmiä monipuolisesti, huomio ryhmän eritasoiset melojat ja osaa antaa rakentavaa palautetta yksilön taitojen edelleen kehittämiseksi.

 

 

NIL Finland ja Suomen melonta- ja soutuliitto tekevät yhteistyötä ja NIL:n tutkinnot toimivat nyt osana melonnan koulutusjärjestelmää Suomessa.


 

Työkalut

Asiakirjat

Henkilörekisteri